Over ons

Schilderijen Centrum
Schilderijencentrum is uw aanbieder van schilderijen. Wij zijn online de voordeligste aanbieder van echte hand geschilderde schilderijen. Wij streven naar het voordelig aanbieden van vakmanschap schilderijen aan particulier en bedrijf. Ons oog voor authenticiteit, unieke ontwerpen en voordelige prijzen maakt ons al geruime tijd uniek in deze branche.

Schilderijen winkel showroom

Inkoopstrategie: Voordelige prijzen

Schilderijencentrum heeft een unieke inkoopstrategie waardoor wij onze klanten kunnen verzekeren van dezelfde kwaliteit vakmanschap schilderijen voor de meest voordelige prijzen. Elk schilderij is ontworpen en geschilderd door een echte kunstenaar. De schilderijen zijn zo ontworpen dat de kunstenaars deze meerdere keren kunnen schilderen. Dit houdt in dat al onze schilderijen meerdere keren leverbaar zijn. Door een voorraad van deze schilderijen aan te houden kunnen wij u de meest voordelige prijzen aanbieden en u kennis laten maken met het karakter van een echt hand geschilderd schilderij.

Ons streven

Schilderijencentrum streeft ernaar mensen meer kennis te laten maken met schilderijen. Schilderijen hebben van oudsher een oubollig en qua prijs een duur imago. Dit is zeker het geval wanneer deze met de hand geschilderd zijn. Toch heeft het vakmanschap van een met de hand geschilderd schilderij niet zijn waarde verloren. Door verschillende artistieke maar toch moderne schilderijen aan te bieden kunnen wij de normale consument weer in aanraking laten komen met een schilderij vervaardigd door vakmanschap.